Een stapje terug

Helaas begon mijn week iets anders dan de bedoeling.
Op maandagavond, 2e paasdag, viel ik van de trap en brak ik mijn voet.

De eerste week ga ik mijn best doen om alle lessen online door te laten gaan. Vanaf de tweede week, op het moment dat ik loopgips krijg, gaan we proberen om alle lessen weer te hervatten.

Omdat april al een aantal lesuitvallen zou hebben vanwege Pasen en de meivakantie, mogen jullie in mei lessen in komen halen op andere momenten. Om dat weer mogelijk te maken zal er na de meivakantie tot aan de zomervakantie een extra avondles komen op woensdagavond 20.00 uur!

Ik hoop dat iedereen uiteindelijk al zijn lessen kan inhalen en ondertussen genieten we van het lenteweer en ben ik vooral in overgave!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *