brown handmade heart on pastel surface

Februari

brown handmade heart on pastel surface
Photo by Monstera Production on Pexels.com

In ene is het alweer 1 februari, de maand van de liefde, en zit de eerste maand van 2024 er alweer op!
Volgende maand zitten we alweer een jaar op ons prachtige plekje in Naarden-Vesting en hebben we alle seizoenen en festiviteiten in dit mooie stadje langs zien komen.

De yogagroepen raken behoorlijk vol, vooral de ochtendgroepen en de jongeren groep. De twee avondgroepen hebben nog wel wat ruimte, dus als je zin hebt…
Wellicht wil je eerst even weten wat voor een vorm van yoga we geven en ik wil daar deze maand een mooie blog over schrijven, want na zo lang al mijn yogalessen te hebben gegeven, is er ook best wel wat aangepast, veranderd en is er ook meer verdieping gekomen. Hierover later meer.

Deze maand is de extra ruimte op de eerste verdieping ook in gebruik genomen. Een plek om rustig even thee te drinken, maar ook de plek waar ik coaching en counseling doe. De healings doe ik nog steeds boven in de studio.

En de opleiding is weer even goed onder de loep genomen en ook al zeg ik al jaren dat er geen vervolg komt, vanaf aankomend jaar komt er een vervolg!
Een verdiepingsjaar voor wie meer wilt!

Dus ondertussen heb ik niet stil gezeten in januari en moest ik ook nog de nieuwe website vullen enz. maar ik ben geïnspireerd en heb er zin in.

Op naar februari en richting voorjaar, voor nog meer groei en mooie bloesems.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *