Jubileum

Happy NewYear voor jullie allemaal!
We gaan met een nieuwe bladzijde beginnen en maken er weer iets moois van,ook al zijn de omstandigheden nog niet echt veranderd.

Januari 2021 bestaat Yoga Beer 10 jaar, een jubileumjaar en wat ik zelf heel bijzonder vind, is dat het tien jaar geleden gewoon is ontstaan vanuit een verdrietig moment in mijn leven en ondertussen een van de mooiste en leukste dingen is die ik doe.

Er is in de tien jaar ook wel wat veranderd en dat ga ik aankomend jaar in een versnelling doorzetten. Zelf doe ik vrijwel geen kinderyoga meer, daar heb ik hele leuke docenten voor die vanuit onze eigen opleiding zijn opgeleid.
En ik ga me ook minder bezig houden met de kindercoachings en ook dat wordt opgevangen door een hele leuke jonge kindercoach waar ik alle vertrouwen in heb.
De afgelopen twee jaar ben ik de manier waarop ik werk verder gaan ontwikkelen en dat heeft ook weer nieuwe inzichten gegeven die er voor zorgen dat ik niet meer op de oude manier kan werken. Dit houdt ook in dat de opleiding die sinds vier jaar draait ook een update krijgt, maar daarover later meer.

Omdat het door omstandigheden van deze derde lockdown niet mogelijk is om er in de studio een feestelijk tintje aan te geven, maar ik toch graag met jullie dit mooie jubileum wil vieren, doe ik ook dit anders. Geen slingers, cadeautjes en lekkernijen in de studio, maar een tegemoetkoming.
Op deze manier hoop ik iedereen tegemoet te komen, misschien minder feestelijk, maar wel met een liefdevolle en feestelijke intentie!
Ik wens iedereen nogmaals een mooi en gezond nieuwjaar en hoop jullie spoedig allemaal live weer te zien!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *