Lyme als surprise ei

Iedere dag wakker worden met de ziekte van Lyme is net zoiets als iedere dag een surprise ei krijgen.
Je weet niet hoe je wakker word en welke verassing Lyme die dag voor je in petto heeft. Al moet ik zeggen dat de verassing steeds minder spannend word, maar ik me nog steeds kan verbazen over de hoeveelheid verassingen die er in het ei zitten…

De laatste week is er weer een nieuwe bijgekomen en die kan zo maar mijn mentale gesteldheid aantasten vrees ik. Ik hoor op de meest onverwachte momenten sirenes. Ze klinken ver weg en het duurt iedere keer even voordat ik erachter kom of het echt is of dat het alleen in mijn hoofd gebeurt.

Ik blijf het verrassingsei waarin geen pijn en een uitgerust gevoel zit toch nog steeds het allerleukste ei vinden


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *