Mindful Heartful Parenting

Deze training was in het verleden Mindful Ouderschap, een zesweekse training gericht op vooral ouders, maar ook wel trainers en coaches die met ouders werken.
Maar net als alles was deze training ook een beetje aan verandering toe en heb ik gekozen om mindfulness en de verdiepende vorm heartfulness te combineren en de training nog steeds interessant genoeg te laten zijn voor ouders en coaches en trainers.
De training is in plaats van 6 nu 8 weken, in de studio of online.
Tussen de zevende en de achtste bijeenkomst is er een ‘Mindful Heartful Family Morning’ moment, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om een kind/tiener/partner mee te nemen en we met elkaar mooie verbindende oefeningen gaan doen.
En natuurlijk is er na 8-10 weken een terugkombijeenkomst.

Als leidraad en basis gebruiken we nog steeds het boek Mindful Ouderschap van Susan Bogels en krijg je van mij nog extra verdiepende oefeningen hierbij.

Wat gaat deze training/module je brengen?
In eerste instantie ga je zelf meer rust en ruimte ervaren en wordt je je bewuster van je eigen lijf, hoofd, gedachten en emoties. We starten met basis Mindfulness. Je gaat patronen bij jezelf herkennen en gaat leren dat je een keus hebt.
Daarna ga je leren hoe je dit kan gaan toepassen in je dagelijkse leven in de opvoeding of in je werk of in je relatie.
De verdieping en de differentiatie ten opzichte van een reguliere mindfulnesstraining is dat we ons richten op relaties, opvoeding, innerlijke kind en compassie.

Bij mindfulness staat het beoefenen van de gerichte aandacht centraal. Daartoe worden mildheid en vriendelijkheid in de training aangeleerd om de aandacht steeds opnieuw te richten op het voorgenomen onderwerp. 
Bij heartfulness of compassietraining wordt een volgende stap gemaakt. Er vindt verdieping plaats, het hart gaat een grotere rol spelen in het dagelijks leven. Zelfcompassie is een belangrijk onderdeel van de training. Door liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf te oefenen opent het hart zich.
Family is de Engelse vertaling voor familie/gezin.
Parenting is de Engelse vertaling voor ouderschap.

Deze module/training is in onze studio in Naarden-Vesting, maar kan ook online worden gevolgd
Start
datum volgt
Vervolgdagen:
Data volgt
Mindful Heartful Family Morning datum volgt
Terugkomavond live op een later afgesproken moment

De Mindful Heartful Family Morning is ook te volgen als kennismakingsworkshop, Mindful Heartfulness in het gezin, voor ouders en/of coaches die geïnteresseerd zijn!

Investering:
De volledige training 450 euro per persoon
De volledige training 750 euro per koppel
 (vader/moeder, vader/vader, moeder/moeder)
Inclusief syllabus en de Mindful Heartful Family Morning met een gezinslid
Exclusief aanschaf boek Mindful Opvoeden (is niet verplicht, maar wel een tip)


De Mindful Heartful Family Morning/ Mindful Heartfulness in het gezin 49,50 euro, besluit je hierna de volledige training dan is dit je korting op de volledige investering!
Deze eerstvolgende workshop is zaterdag 10 februari 2024 09.30-12.30 uur
Alle bedragen zijn exclusief 21% btw

Geef je op of maak een afspraak voor een kennismaking!