Soul Journey

Door een Reiki of andere energetische behandeling te gaan combineren met lichaamswerk, systemisch werk, de adem, visualisaties, het zelfhelende vermogen van de cliënt en mijn mediamieke vermogen, ontstond er een nog diepere healing in mijn praktijk
Niet iets nieuws, want ik doe dit ruim 12 jaar op deze manier, maar het is altijd aan verandering onderhevig.
Dit komt omdat ik volledig intuïtief werk en dat houdt in dat niet een healing/journey hetzelfde is. Zowel de cliënt, als ik zelf verander, groei, wordt ouder, doe meer ervaringen op, dus ook het healingsproces zal veranderen.

Maar zelfs als je intuïtief werkt is het fijn om ankerpunten voor jezelf neer te zetten. Zo start en eindig ik altijd hetzelfde, net als bij mijn yogalessen, en werk ik standaard van het hoofd naar de voeten toe.
Voordat ik begin stem ik me altijd af en vraag ik hulpbronnen van mezelf en van de cliënt om ondersteuning. En na de healing ben ik dankbaar naar de cliënt, de hulpbronnen en mezelf.

Tijdens het consult loop en beweeg ik mee met de cliënt, door haar in de gaten te houden, fysiek en energetisch, en ik mag gebruik maken van mijn eigen kleine innerlijke tv-schermpje waardoor ik mee kan kijken met de cliënt en haar beelden kan volgen.

Het mooiste vind ik eigenlijk dat ik helemaal niets doe en alleen maar begeleid. Begeleiden van buiten naar binnen en terug van binnen naar buiten. En tijdens die reis hoop ik dat de cliënt zich kan overgeven en het proces durft aan te gaan zodat de echte healing kan beginnen.

Wat is dit toch mooi en dankbaar werk ♡


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *