The big 50

13 augustus 2019, 50 jaar, no make-up, no filter, no stress

Gehaald!
Het is gelukt, vandaag ben ik 50 geworden en eerlijk gezegd had ik daar precies een jaar geleden een heel ander gevoel bij.
Vorig jaar zat ik om 6 uur aan het Gardameer en keek hoe de zon opkwam. Ik was al maanden ziek en had steeds meer pijn en uitval en we hadden nog geen idee wat er aan de hand was. Ik was niet mezelf en best bang voor wat er zou komen.

Nu, een jaar verder, weten we wat er aan de hand is en is mijn leven anders.
Die pittige, ambitieuze, tomeloos energie hebbende vrouw is verdwenen. Daarvoor in de plaats is een zachtere, meer in overgave, nog steeds ambitieuze, maar vooral lievere versie gekomen. En dan in eerste plaats liever voor mezelf en dat is een hele stap in 50 jaar.

Grijs ben ik al een hele tijd, maar nog meer innerlijke groei en wijsheid omarm ik met beide armen. Zal ik dan nu ook eindelijk een wijze vrouw worden? Laten we het hopen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *