Tienercoaching met de engelen

Een bijzondere tienercoaching had ik gisteren. Niet nieuw, want deze ervaringen heb ik al vaker in de praktijk gehad, maar wel heel mooi. Als ik dan zeg coachen & healen met de engelen klinkt dat misschien heel zweverig/spiritueel, maar dat doet deze ontmoeting geen eer aan en dat vind ik jammer.

Ik ben mijn hele leven al bewust van meer. Meer in de vorm van niet tastbaar, energie of welke naam je er ook aan wilt geven.

Daarvoor ben ik dankbaar, want ook al vond ik dat de eerste 30 jaar van mijn leven voelen als een obstakel, de afgelopen 23 jaar is het een liefdevol onderdeel van mij geworden en zet ik het ook in om andere hierin te ondersteunen of te begeleiden.

Vele kinderen, tieners, jongeren en volwassenen heb ik de laatste 18 jaar gezien, maar iedere keer ben ik weer dankbaar verrast als de hulpbronnen vanuit waar ze ook komen zich melden.

Net als bij deze jonge tienerdame, eind groep 8, die een vraag had over een sociaal obstakel in de klas en zonder invulling van mij ze aangaf dat ze iets achter zich voelde en dat voelde zo fijn. En dat daarna er nog iets bijkwam wat haar antwoord gaf op haar hulpvraag.

Om het af te ronden heeft ze het gevoel getekend en kreeg ze meer inzichten.

Zo bijzonder, ik mag er naar kijken en observeren en iedere keer weer met tranen in mijn ogen waarnemen wat een mooi liefdevolle stroom er is als je het wilt voelen


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *