Transformatie 0.2

Pakjesavond, verhuizen met de studio en dan is er ook nog zoiets als ziek zijn en afspraken in het ziekenhuis. Iets teveel voor één week, maar het is niet anders.

De verhuistoestand begint me op te breken, ik kan niet meer, maar nog een weekje en dan is in iedergeval alles over en zien we weer verder.
Van de neuroloog naar de internist. Zij wilt een longfoto, een buikecho, weer bloed prikken en een urinemonster. Het wordt me niet erg duidelijk waarom, maar ik onderga het als een mak lammetje. Ik heb geen puf om iets in te brengen en doe wat me gevraagd wordt.

Inmiddels gebruik in nu ruim een week cbd olie en dat lijkt best wel te helpen. Ook de Stressnorm zorgt er in ieder geval voor dat ik beter slaap. Deze week niet een nacht wakker geweest en dat is al in geen weken meer gebeurt.

Helaas voel ik in alles dat ik over mijn grens heen ga en mijn lijf protesteert dan ook hevig. Lief zeg ik tegen mezelf dat dit (de verhuizing) het allerlaatste is. Daarna ga ik in overgave van niets….

Of het nou Lyme is of niet, ik merk dat vooral het aanpassen van mijn leefstijl en voedingsstijl het allerbelangrijkste is, maar tegelijk ook de uitdaging met een eigen bedrijf en een gezellig druk gezin. Ik doe mijn best


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *