Transformatie 0.3

De praktijk en studio zijn verhuisd! En na twee dagen euforisch op deze aardkloot te hebben rondgelopen, kwam de instorter. Nog even en dan is het vakantie en dan staat er twee weken nada, niks, nakkes op het programma.
Ondanks dat het even een pittige tijd was, ben ik blij dat ik de verhuizing heb gedaan. We zitten prachtig en het voelt heerlijk. Dit is een plek waar Yoga Beer heerlijk haar ding kan doen.

Ondertussen gaat ook de rest van het leven door. Mijn jongens hebben na de Sintvieringen nu kersvieringen, musicals, gala, diner en ik besluit in overgave daar in mee te gaan en het vooral geen stress te laten geven. Heel egoïstisch help ik dus ook niet mee bij de schoolse activiteiten en ik ben blij dat er genoeg andere enthousiaste ouders zijn.

In de laatste week heb ik nog wat onderzoeken en uitslagen in het ziekenhuis bij de internist. Bij voorbaat weet ik al dat er niets uit gaat komen, maar een klein beetje spanning is er toch. Gelukkig heeft mijn buikgevoel gelijk en komt er niets spannends uit de buikecho, longfoto en verdere bloedonderzoeken. Nog steeds wel wat hogere ontstekingswaarde, maar that’s it. Volgens mij is dat al een hele tijd en ik heb ook geen idee wat het is, behalve misschien toch de lyme.
De internist wacht nog op een uitslag, toch nog even bloed doorgestuurd voor de borrelia bacterie. Ik vind het goed en spreek met haar af dat ik na zes maanden voorlopig even stop met alle onderzoeken bij haar en de neuroloog. Alle  ‘enge’ ziektes zijn nu uitgesloten en ik voel me zoals ik me voel.
Zoals zij zegt: ‘Je bent in het onduidelijke gebied van chronisch ziek zijn beland. Extreem moe en pijn, maar geen duidelijke diagnose. We kunnen naar pijnstilling gaan kijken als je wilt?’
Ik laat het even, en ga de aankomende tijd samen met mijn mesoloog, oertinctuur uit Duitsland en CBD olie proberen het leefbaar te houden.

Nu eerst maar even kerstvakantie in overgave!
Mooie dagen en een lief en gezond 2019 ♥


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *