Zielenwerk Levenswerk

Ook al ben ik mij al een hele tijd bewust dat er meer is dan dat we fysiek kunnen waarnemen en weet ik ook al een hele tijd dat ik me vrij makkelijk kan afstemmen en meer kan waarnemen dan wat we regulier waarnemen noemen. Ik liep vooral niet te koop met deze waarnemingen.

Ook al had ik een boekje geschreven over mijn ervaring met Isabelle en komt daarin mijn contact met haar heel goed naar voren, en staat er op mijn kindercoachingssite een uitleg over mijn mediamieke waarnemingen, er is geen haar op mijn hoofd die bedenkt om mijzelf medium of iets dergelijks te noemen. Waarom ik dan nu toch gewoon naar voor stap en mijn fluisterende waarnemingen niet meer wil verstoppen is een heel grappig verhaal.

Een tijdje geleden was het heel onrustig bij ons thuis. Mijn man sliep niet goed, de hond was ’s nachts onrustig en ons jongste kind was ook onrustig. Na een aantal onrustige nachten werd ik om een uur of 3.00 wakker, maar ook echt direct klaar wakker en ik dacht: “Volgens mij moeten we ons huis reinigen. Fysiek en energetisch.” Ik voelde meteen veel energetisch gedoe in de kamer, maar had daar verder geen last van en ben weer in slaap gevallen. De volgende ochtend zit ik met mijn man en een van mijn twee volwassen dochters koffie te drinken en vertel wat er vannacht gebeurde. Beiden zijn verbaasd, want zij waren ook om 3.00 uur wakker en dachten hetzelfde! Hmm, bizar… Tijd om schoon te maken dus. Mijn dochter begint met de badkamer en lapt alle ramen, mijn andere dochter doet de keuken en de boekenkast en ik gooi vooral weg en ben energetisch door het huis aan het scannen.

De dag erna vertel ik mijn ‘gevoelige collega’ het verhaal en wij gaan samen in meditatie zitten en stemmen af op mijn huis.
Het is druk in mijn huis, druk en heel licht. Ik sta voor mijn voordeur en het is moeilijk om binnen te komen, maar als ik binnen ben en de woonkamer in stap is het zo ongelooflijk licht en het staat vol met zielen. In het midden van de kamer staat mijn prachtige Isabelle die de boel staat regelen als een soort dirigent. Als ik binnenkom wordt er bijna gejuicht van blijheid en er slaakt een zucht van verlichting. Het is me zo duidelijk! Ik voel het in alles in en mij hoor de woorden binnenkomen: “Wil je alsjeblieft helpen? Isabelle helpt ook.” Een volmondig JA naar de zielen en naar mijn engel Isabelle. Met mijn collega bespreken we nog even na en ik neem deze ervaring mee. Weken lang voel ik me sprankelend, vol energie en als een soort van hyperactieve kleuter ga ik vormgeven aan dat wat ik nu mag doen. Het voelt als levenswerk. Ik mag dit doen omdat dit altijd de bedoeling is geweest.
En terwijl ik deze laatste zinnen schrijf, kriebelt het op mijn hoofd en voel ik de liefdevolle omarming van de zielen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *